Pan brioche de calabaza, especias y pasas de uva🤓

Hello everybody, it is John, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Pan brioche de calabaza, especias y pasas de uva🤓. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Pan brioche de calabaza, especias y pasas de uva🤓 is one of the most well liked of current trending meals on earth. It is easy, it's quick, it tastes delicious. It's appreciated by millions every day. They are nice and they look wonderful. Pan brioche de calabaza, especias y pasas de uva🤓 is something which I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Pan brioche de calabaza, especias y pasas de uva🤓, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pan brioche de calabaza, especias y pasas de uva🤓 delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To begin with this recipe, we have to prepare a few components. You can have Pan brioche de calabaza, especias y pasas de uva🤓 using 10 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.
Amé fuerte este pan😄 y además disfrute mucho hacerlo porque estaba lloviendo cuando lo hacía jaja y a mí me encanta amasar en los días lluviosos, me trae mucha paz🙂
Es súper suave y tierno, las especias combinan perfecto con la calabaza y es muy sencillo realizarlo🤗
#magiaenlacocina
#delantaldorado
#yomequedoencasa
Ingredients and spices that need to be Take to make Pan brioche de calabaza, especias y pasas de uva🤓:
- 500 gr harina 000
- 20 gr levadura fresca
- 200 gr puré de calabaza
- 150 cc leche tibia
- 1 huevo
- 50 gr manteca pomada
- 80 gr azúcar
- canela, jengibre y nuez moscada a gusto
- 100 gr pasas de uva
- Pizca sal
Instructions to make to make Pan brioche de calabaza, especias y pasas de uva🤓
- Lo primero que vamos a hacer es lavar, pelar y cortar la calabaza en cubitos y cocinarlas al vapor, en horno o al microondas hasta que estén blanditas, luego las mixeamos y reservamos.



- Disolvemos la levadura en la leche tibia, removemos bien, tapamos y dejamos reposar durante 15 minutos. Sobre la mesada formamos una corona con la harina y alrededor colocar la sal, en el centro el azúcar, el huevo, las especias y el puré de calabaza ya frío. De a poco incorporamos la leche junto con la levadura y comenzamos a integrar todo



- Cuando el líquido se haya absorbido vamos a amasar por un par de minutos y luego le incorporamos la manteca pomada, va a parecer que no se va a unir nunca pero sigan amasando que se puede, si es necesario agregar más harina.



- Una vez que tengamos la masa bien unida formamos un bollito lo colocamos en un recipiente, tapamos y dejamos leudar por aproximadamente una hora o hasta que duplique su tamaño. En la 2da foto la masa ya leudada👇


- Desgasificar un poco la masa y agregar las pasas de uva, amasar hasta integrar todo y dividir la masa en tres bollitos, luego formar cilindros y trenzar (lo pueden hacer de la forma que quieran)



- Colocar la trenza en un molde enmantecado y enharinado de 24 cm, tapar y dejar leudar nuevamente, pincelar con huevo batido y llevar a horno moderado precalentado por aproximadamente 35 minutos o hasta que al pinchar con un palillo salga seco.


- Si no les gusta las especias pueden reemplazarlo por esencia de vainilla o ralladura de naranja🍊



- El colorcito de la masa es hermoso😍



As your experience and confidence expands, you will discover that you have more natural control over your diet regimen and also adjust your diet regimen to your personal tastes over time. Whether you wish to offer a dish that makes use of fewer or even more active ingredients or is a little more or less spicy, you can make straightforward adjustments to accomplish this goal. Simply put, start making your dishes on schedule. When it comes to basic food preparation abilities for novices you don't need to discover them however only if you master some easy food preparation techniques.
This isn't a full guide to quick and also simple lunch recipes however its great food for thought. Ideally this will obtain your creative juices streaming so you can prepare delicious meals for your household without doing way too many heavy meals on your trip.
So that is going to wrap this up for this exceptional food Recipe of Ultimate Pan brioche de calabaza, especias y pasas de uva🤓. Thank you very much for your time. I'm sure you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment